Шановний учасник IV Національного форуму “Нерухомість України”!

0
1094

Шановний учасник IV Національного форуму “Нерухомість України”!

12345394_10154286151563943_5091891989727689660_n

Дякуємо Вам, що взяли участь у цій неймовірній події в історії нерухомості України, адже у 2015 році форум набув статусу міжнародного, завдяки активній участі у організації FIABCI-Україна та представників FIABCI International, а також за підтримки спонсорів форуму — групи компаній “Титул” та групи компаній AVISO, громадських професійних організацій галузі —  Спілки фахівців нерухомого майна України, Ріелторської палати України та Асоціації професійних управляючих нерухомістю!

12310510_10204214031869801_2065329092408407292_n

У перший день форуму Ви побували на майстер-класах у світового бізнес-коуча, президента FIABCI-Бельгія Хендріка Нельде, у президента FIABCI-Іспанія і фахівця з нерухомості в Каталонії Рамона Рієра Тороба, послухали мільйонера з Індії, президента Світової ради брокерів FIABCI Фарука Махмуда, а також дізналися про мега-тренди у галузі з вуст віце-президента Комітету світової ПРЕМІЇ девелоперських проектів FIABCI Prix d’Excellence, президента FIABCI-Німеччина Яни Мровец!

Ми віримо в те, що ви отримали безцінні знання та спілкування з лідерами ринку нерухомості у світі надало Вам заряд позитивної енергії та натхнення!

03

Цього ж дня деякі учасники змогли стати свідками обговорення нових та іноваційних питань у сфері девелоперства та інвестмента на круглому столі, спікерами якого були представники українського уряду, світові та українські експерти у сфері нерухомості.

Другий день Форуму був насичений виступами українських експертів: Романа Сульжика, голови Наглядової ради Національного депозитарію України, Володимира Мисака, — представника компанії DTZ Україна, Андрія Новака, — Голови Комітету Економістів України.
Ви змогли побачити та оцінити економічну ситуацію в країні та по-новому подивитися на вплив української економіки на ринок нерухомості, що є надзвичайно важливим.

Міжнародні експерти, по відгукам учасників, підняли дух і вселили впевненість у потенціалі країни та її світлому майбутньому. Зокрема, Валід Мусса, президент FIABCI-Арабія, президент Асоціації девелоперів Лівану у своїй презентації: «Як зберегти свій бізнес під час політичної напруги?” — дав зрозуміти, що все залежить від нас і показав інструменти, за допомогою яких кожен зможе вести свій бізнес до процвітання у будь-яких умовах з вірою у свою країну та її громадян.
Ви дізналися також «Як вивести Вашу компанію на світовий рівень, використовуючи бізнес-модель реферал?» від Фарука Махмуда з Індії та «Як залучити міжнародних інвесторів для розробки проектів в Україні?» від Йоганнеса Ігітяна, Франція-Казахстан. Отримали 5 практичних порад для ріелторів від ГУРУ з нерухомості, бізнес-коуча Хендріка Нельде.

04
Було дуже почесно приймати на форумі президента FIABCI International Кіркора Аджерханяна. Обраний президент щороку відвідує 20 країн світу з робочими візитами. Цього року в ці ТОП-20 потрапила Україна, чим ми дуже пишаємося!
Під час його виступу Ви дізналися про можливості, що надає Міжнародна федерація професіоналів у сфері нерухомості і що FIABCI — це не лише спільнота професіоналів з усього світу, а в першу чергу — це родина, де є люди, що завжди підтримають. Сподіваємось, що кожен з Вас оцінив значущість цієї організації і ті простори для бізнесу, що вона відкриває, а також відчув прихильність кожного з її представників!

0506
​Ми працювали для того, щоб IV Національний форум “Нерухомість України” став для кожного з учасників незабутнім, приніс нові думки, ідеї, знайомства, професійні навички. Впевнені, що форум став поштовхом до росту і вдосконалення українського ринку нерухомості та ділових стосунків у ньому і у багатьох з вас враження від форуму перевищили очікування.

З найкращими побажаннями,
Оргкомітет
IV Національного Форуму “Нерухомість України”

НЕТ КОММЕНТАРИЕВ