X Національний рейтинг «Найкращі ріелторські компанії України» Конкурс «Професійне визнання»

СПІЛКА ФАХІВЦІВ З НЕРУХОМОГО МАЙНА УКРАЇНИ
ЯКІСНА РІЕЛТОРСЬКА ПОСЛУГА
Ріелторська Палата України

При підтримці
«FIABCI-Україна»

X Національний рейтинг
«Найкращі ріелторські компанії України»
Конкурс «Професійне визнання»

X Національний рейтинг «Найкращі ріелторські компанії України»

Ще кілька років тому професія ріелтора сприймалася як можливість швидкого заробітку «без проблем», але й ставлення до ріелторів з боку замовників було відповідним. Під час кризи – змінюються і умови роботи агентів. І тільки високопрофесійні компанії здатні працювати, розвиватися, зробити гідний внесок у розвиток ринку нерухомості України.
Спілка фахівців з нерухомого майна України проводить щорічний Національний рейтинг та конкурс «Професійне визнання», які спрямований на підвищення якості роботи ріелтора. В конкурсі беруть участь ріелторські компанії та фахівці галузі з різних регіонів нашої держави.
Власний фаховий рейтинг – ще один крок до підвищення престижу та популяризації професійної діяльності ріелторів. Ця традиція дає можливість продемонструвати клієнтам та бізнес-партнерам відкритість ріелторських компаній, їх прагнення запобігти спілкуванню потенційних клієнтів з непідготовленими, непрофесійними посередниками на ринку нерухомості. Метою проведення Національного рейтингу та конкурсу «Професійне визнання» є посилення віри українських споживачів у ріелторів, а самих фахівців – у цивілізований розвиток вітчизняного ринку нерухомості.

Шановні колеги!
Запрошуємо до участі у X Національному рейтингу
«Найкращі ріелторські компанії України» та конкурсі «Професійне визнання».
Запрошуємо Спонсорів та Інформаційних Партнерів!

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ 27.11.15р.
Заяви приймаються до 25.11.15р.

З питань щодо участі у рейтингу та конкурсі Ви можете звернутися до Спілки фахівців з нерухомого майна України.
Виконавча дирекція CФНУ (067 ) 547-32-39
e-mail: kievsoyuz@ukr.net